duminică, 1 aprilie 2018

The Perfume Lab

the perfume lab


De fiecare dată când merg în mall-ul din apropierea casei, mă abordează nişte fete care împart în faţa unui magazin cu parfumuri, nişte cartonaşe parfumate. Le iau si le bag în portofel ca să miroasă frumos cu promisiunea făcută mie că data viitoare voi intra în magazin. Niciodată nu exista acea dată viitoare.

Astăzi fiind la o plimbare cu mama și sora mea prin mall, am intrat și în magazin.

Magazinul este unul micuț și pe tejghea troneaza o grămadă de mostre de parfumuri și pahare cu boabe de cafea ca să ” îți limpezești” mirosul. Mereu în magazinele mari de parfumuri asta este o mare problemă. Miroși atâtea parfumuri încât nu mai știi care e cel care îți place. Aici micul magazin are un mare plus din partea mea.

Am intrat mai mult ca să îmi respect promisiunea pe care mi-o făceam mereu, că data viitoare intru și nu aveam mari așteptări de la produse, nici măcar nu aveam de gând să cumpăr ceva. Așa suntem noi femeile: intrăm doar ca să ne uităm.

Nu am lămurit ce fel de produse vinde acest magazin. Sunt replici ale parfumurilor celebre, fabricate de ei și vândute la prețuri foarte decente. Se găsesc în sticluțe de 30ml și prețul unei astfel de sticluțe este de 45 ron.

Recipientul este din sticlă transparentă, pe fața lui este scris ” The perfume lab”, iar pe spate sunt scrise ingredientele.

De asemenea vine într-o cutie de carton albă foarte elegantă.

chanel no5


Eu am încercat un Chanel No.5 și am fost uimită de faptul că este atât de bine făcut încât nu am simțit nicio diferență între original si cel de la ei. Este refăcut 1:1, este identic cu originalul care este 4-5 ori mai scump. Bineînțeles că am plecat cu el acasă.

Am testat pe mână pe la ora 11:00 și acum la 20:30 mirosul persistă și este aproape la fel de puternic.

Am să revin la ei pentru alte parfumuri și chiar pentru acesta de fiecare dată când am să rămân fără el. Nu mă așteptam ca o replică a acestui parfum să miroasă și să persiste atât de bine.

Mai jos vă las și o poză cu ingredientele parfumului meu.

the perfume lab



















Voi ați folosit replici ale parfumurilor celebre?
Ce părere aveți despre ele?

12 comentarii:

  1. am folosit mai de mult un Dolce & Gabanna, replica...si era super persistent. Chanel nu am folosit , dar vad ca il lauzi frumos , si cred ca este asa cum spui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt foarte mulțumită. Este primul parfum replica pe care l-am cumpărat și sincer nu mă aștept să fie chiar așa bun.

      Ștergere
  2. Eu am mai incercat replici de la parfumuri celebre de la alta firma si am fost foarte multumita. Mersi de informatie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu folosesc doar parfumuri cumparate din surse sigure, pentru sanatatea pielii mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță și aceste parfumuri sunt verificate odată ce le comercializează. Eu nu am probleme cu parfumurile. Cel puțin până acum nu am avut vreun parfum care sa îmi facă probleme. Am avut și parfumuri Avon, Oriflame care sunt ieftine si parfumuri de 400-500 se lei.

      Ștergere
  4. Eu una nu am încercat replici ale parfumurilor, fapt pentru care nu aș putea să-mi dau cu părerea. în orice caz, dacă ingredientele folosite sunt okay, dacă nu conțin cine știe ce chestii dubioase, merită. Până la urmă, când nu-ți permiți un parfum al unei case celebre, ce faci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt înnebunita după Chanel no.5 dar nu prea am 500 de lei sa dau pe el acum. Atâta timp cât acesta este ok, miroase la fel și nu am probleme cu el...de ce nu

      Ștergere
  5. Si eu folosit si replici de-a lungul timpului. Unele mi-au placut, altele mai putin. Cele de care zici tu par tare faine. Ma duci si pe mine "sa ma uit", cand vin la tine? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te duc, cum sa nu te duc. Vreau sa mai incerc Black Opium de la ei. Îmi place tare mult. Am unul original, dar nu rezista. Sunt curioasa daca al lor rezista mai bine.

      Ștergere
  6. si eu sunt adepta replicilor, sunt mult mai accesibile si nu platesc brandul. nu prea-mi convine sa dau 400 de lei pe 50 ml cand pot dau pana intr-o suta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact. Sunt mult mai accesibile și dacă nu ai bani de unul original dar totuși îți place parca nu ai renunta la el doar pentru că este prea scump.

      Ștergere
  7. BUNĂ!unde pot gasi parfumurile astea!

    RăspundețiȘtergere